Secrid Wallet


Tegenwoordig hebben we overal een pasje voor; muntgeld en briefgeld behoren steeds meer tot het verleden. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee, genaamd Secrid! Een bijzondere portemonnee waarin je jouw betaalpassen veilig en stijlvol opbergt. Met één handbeweging schuif je je pasjes trapsgewijs tevoorschijn, om de gewenste kaart te pakken. Door het compacte formaat van de innovatieve kaarthouder past het in elke broekzak of clutch!

Over Secrid

Marianne van Sasse van IJsselt en René van Geer, de oprichters van Secrid, besloten in 2009 hun droom waar te maken en ontwikkelden ‘de ultieme kaarthouder’. Het dynamische duo ontdekte namelijk dat consumenten niet tevreden waren met de manier waarop zij hun pasjes opborgen. De portemonnees waren niet geschikt voor het snelgroeiende aantal pasjes van de consumenten. Dit was voor Marianne en René reden genoeg om een portemonnee te ontwikkelen die hiervoor de oplossing biedt. Dit heeft geleid tot de introductie van de Secrid Cardprotector. Inmiddels hebben de oprichters diverse prijzen gewonnen voor het product en wordt de innovatieve kaartenhouder in meer dan 45 landen verkocht!

SECRID: MADE IN HOLLAND!

Secrid is een mooi product van eigen bodem! Alle Secrid producten worden namelijk ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dat betekent dus dat er altijd spraken is van goede kwaliteit en arbeidsomstandigheden, maar ook dat er zorg wordt gedragen voor het milieu.

Secrid CARDPROTECTOR voor RFID pasjes

De basis van de Secrid productlijn is de Cardprotector. Tegenwoordig zijn de nieuwste bankpassen, creditcards en identiteitskaarten uitgerust met een RFID-techniek. Op deze chips staat dus al jouw persoonlijke en privacygevoelige informatie. Dit biedt niet alleen gebruiksgemak, maar het brengt ook risico’s met zich mee. De RFID-kaarten kunnen namelijk onopgemerkt op een afstand worden geactiveerd, wat de kaarten fraudegevoelig maakt. Het risico om te worden geskimd wordt in deze tijd steeds groter met de RFID-pasjes. En dat gaat gewoon door een gewone portemonnee heen! Wanneer je jouw pasjes bewaart in een Secrid Cardprotector, wordt dit onmogelijk! Zodra je een RFID-kaart in een Cardprotector schuift, wordt de draadloze communicatie geblokkeerd en is je kaart volledig beschermd. De Cardprotector biedt ruimte voor zes platte pasjes of vier pasjes met verdikte letters. De pasjes in de kaarthouder worden niet alleen beschermd tegen het ongewenst aflezen van RFID-kaarten, maar het beschermt je pasjes ook tegen buigen en breken. Secrid is de perfecte portemonnee voor de passen van vandaag!

Secrid-cardprotector

Secrid MONEY BAND

De Secrid Money Band is een handige toevoeging aan de Secrid Cardprotector, in de vorm van een elastische band. Deze schuif je eenvoudig om jouw Secrid portemonnee heen. De Money Band kan gebruikt worden om cash en visitekaartjes achter de portemonnee te plaatsen, of om twee Cardprotectors aan elkaar te koppelen. Door de elastische band blijft alles keurig op zijn plaats!

Secrid-Moneyband

Secrid CARDSLIDE

De Cardslide is een uitgebreidere versie op de Cardprotector, die ook ruimte biedt voor zes pasjes (of vier pasjes met verdikte letters). De aanvulling zit hem in de additional slide, waarin behalve pasjes ook met gemak briefgeld of andere eigendommen worden opgeborgen. De Cardprotector en additional slide worden aan elkaar verbonden middels de elastische Money Band, waar eventueel papiergeld of visitekaartjes achter geplaatst kunnen worden.

Secrid-Cardslide

Secrid MINIWALLET & SLIMWALLET

De naam Miniwallet doet het misschien vermoeden: een portemonnee van miniformaat. Maar niets is wat het lijkt, want ondanks het kleine formaat biedt de Miniwallet buitengewoon veel ruimte. Naast zes platte pasjes (of vier met verdikte letters) die geplaatst kunnen worden in de Cardprotector, biedt de Miniwallet ook ruimte voor bankbiljetten, enkele munten, visitekaartjes of nog enkele andere pasjes. De Slimwallet lijkt op de Miniwallet, maar is zonder de druksluiting nog platter. Hierdoor past de Slimwallet gemakkelijk in een broekzak, binnenzak of borstzakje van een colbert. De Slimwallet is voor muntgeld minder geschikt.

Secrid-Miniwallet

Secrid-Slimwallet 2

Secrid TWINWALLET

De Twinwallet bestaat uit twee Cardprotectors in een lederen hoes met een druksluiting. In de Twinwallet kunnen maar liefst acht tot twaalf pasjes. Daarnaast biedt het ook ruimte voor briefgeld, een paar munten, visitekaartjes, muntgeld of tot vier extra pasjes.

Secrid-Twinwallet

Bestel jouw Secrid portemonnee online

Al benieuwd geworden naar de stijlvolle Secrid portemonnees? Bekijk dan de gehele collectie op The Little Green Bag. De Secrid portemonnee is ook ideaal om cadeau te geven! De portemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende leersoorten, kleuren en designs, waardoor je er altijd één vindt die bij jou past!

 


1 reactie


  • https://whydonate.nl/

    Dit is de eerste keer dat u uw blog bezoekt en erg geïnteresseerd raakt in de artikelen die u over het bedrijf plaatst. Lever supplementen voor mij.
    goed doel


Laat een reactie achter